Onze stad op de kaart zetten als aantrekkelijke shoppingstad.

Geplaatst op Posted in Partij

Charlotte De Backer is de jongste liberaal in de gemeenteraad en mag zich de nieuwe fractieleider noemen. Het klappen van de zweep leerde ze ondertussen als voorzitter van Jong VLD Oostende en op het kabinet van Bart Tommelein.

Ik zie de uitdaging die ik van onze partij heb gekregen volledig zitten. In de toekomst wil ik mij blijven inzetten op dezelfde positieve manier. Dankzij mijn inzet in de vorige legislatuur krijgen honden en hun baasjes meer vrijheid, ze zullen in de zomermaanden ook op het strand mogen. Weliswaar op bepaalde momenten om geen overlast te veroorzaken. Onze stad zal zich in de toekomst ook verder op de kaart kunnen zetten als aantrekkelijke shoppingstad.

In het bestuursakkoord is er duidelijk aandacht voor pop-ups en ook de rol van het Economisch Huis zal herbekeken worden. Op die manier zullen ondernemers betere ondersteuning krijgen.

“Ondernemers beter ondersteunen.”

We hebben aandacht voor digitalisering én administratieve vereenvoudiging. Ondernemers zijn tenslotte degene die zorgen voor tewerkstelling en onze stad leven inblazen.

Laat een reactie achter