Jongeren een toekomst geven in Oostende.

Geplaatst op Posted in Partij

Nathalie Vervaecke is niet alleen voorzitter van de Liberale Vrouwen maar ook secretaris van Open Vld Oostende. In het dagelijkse leven is ze opvoeder in het Maritiem Instituut Mercator.

Ik werk dagelijks met jongeren en wil ieder van hen een toekomst geven in Oostende. We zetten in op duaal leren, Oostende zal in de toekomst ook de stagestad bij uitstek worden. Op die manier versterken we de band tussen het onderwijs en het werkveld.

Armoede heeft vele gezichten, het wordt tijd dat we er meer oog voor hebben. We zullen bij elke beleidsbeslissing onderzoeken of dit geen negatieve invloed heeft voor wie het moeilijk heeft in onze maatschappij. Ik zal daar als gemeenteraadslid mee over waken.

“Armoede heeft vele gezichten, het wordt tijd dat we er meer oog voor hebben.”

De diversiteit in onze stad en de integratie zijn een uitdaging waar ik de komende zes jaar graag aan meewerk samen met onze schepen Hina Bhatti. We steken mensen niet in hokjes maar geven ze kansen. Dat geldt niet enkel voor inwoners met een andere afkomst maar ook voor jongeren, ouderen, mannen én vrouwen.

Laat een reactie achter