Oostendenaars die het moeilijk hebben moeten kansen krijgen en die grijpen.

Geplaatst op Posted in Partij

De leden van de liberale fractie hebben Marianne Aspeslagh aangeduid om voor Open Vld Oostende te zetelen in het Bijzonder Comité Sociale Dienst.

Het Sociaal Huis zal vanaf januari geïntegreerd worden in de stad, wat betekent dat er geen aparte OCMW-raad meer is. Het Bijzonder Comité Sociale Dienst blijft wel bestaan om te beslissen over de individuele dossiers.

Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen waren er heel wat nieuwkomers bij Open Vld Oostende. Marianne Aspeslagh en Gianni Cornette behaalden een mooi resultaat en zal voor de liberalen zetelen in het Bijzonder Comité Sociale Dienst. Dat besliste de fractie. Marianne was jaren zelfstandige bij de groep Aspeslagh glas- en verfhandel.

Vandaag is ze nog steeds actief als kleurconsulente bij Colorpoint Oostende. Daarnaast is ze ook voorzitter van het gemengd koor Canta Fideles.

“Een kwestie van vertrouwen en verantwoordelijkheid.”

Marianne zal erover waken dat Oostendenaars die het moeilijk hebben kansen krijgen én dat ze die kansen ook grijpen. Dat is een kwestie van vertrouwen en verantwoordelijkheid.’

Laat een reactie achter