Oostende verder ontwikkelen als groene en duurzame haven.

Geplaatst op Posted in Partij

Alan Van Laer is één van de nieuwe gezichten in de gemeenteraad. Hij kreeg politiek met de paplepel ingegeven. Zijn vader, Paul Van Laer en zus Patti verdedigden al de liberale kleuren voor Oostende.

Ik ben een echte Oostendenaar, na mijn studies als ingenieur bouwkunde kon ik aan de slag als projectleider openbare werken bij een bouwfirma in Oostende. Ik heb het genoegen om in en rond de haven te werken. Het zal je niet verbazen dat de verdere ontwikkeling van de haven één van mijn aandachtspunten is. Onze haven is al jarenlang de uitvalsbasis voor nieuwe windmolenparken op zee.

“Oostende moet zijn pioniersrol als groene en duurzame haven verder en breder uitbouwen. We kunnen nog stappen vooruitzetten op vlak van sportinfrastructuur.”

Als ik niet aan het werk ben dan vind je mij wel op een voetbalveld. Ik merk dat Oostende wel nog wat stappen vooruit kan zetten op het vlak van sportinfrastructuur. Ook onze surfclubs verdienen meer aandacht. Het nieuwe bestuursakkoord heeft daar oog voor, daarvoor wil ik mij ten volle inzetten.

Laat een reactie achter