Deze zomer kom je naar de Q-Hotspot!

Geplaatst op Posted in Stad Oostende, Toerisme

Summer is here! Al jarenlang gaan we in de zomer op vakantie naar Oostende om daar live radio te maken. En hoera! Want ook dit jaar zullen we daar aanwezig zijn!

Dit keer ruilen we het strand in voor de groene natuur in het Maria Hendrikapark, op die manier is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers.

We installeren er de Q-Hotspot, dé place to be deze zomer!

Onze dj’s maken er vanaf maandag 6 juli tem zondag 16/8, elke dag van 6u tot 18u, live radio. Maar dat is natuurlijk niet alles, op de Q-hotspot kan je nog veel meer beleven! Zo kan je op dinsdag genieten van onze Movie Nights, kan je op vrijdag live optredens meepikken van verschillende topartiesten tijdens onze Music Nights én geven we elke dag een unieke overnachting weg in onze Q-Bubble, midden in de natuur!

Maar… wij zijn lang niet de enigen die deze zomer op vakantie zullen gaan in eigen land, vele Vlamingen zullen de komende maanden ook hier vertoeven. Hoe ze dat beleven, zoeken Sam & Jolien maar al te graag uit! Samen gaan ze op zoek naar de hotspots van onze luisteraars doorheen heel Vlaanderen. Op die locaties zullen ze twee uur live radio maken en zorgen ze voor het tofste apéro-moment! Tjing Tjing!

Uiteraard zorgen we ervoor dat dit alles altijd verloopt volgens de veiligheidsmaatregelen. Safety first! ✌️

Welke artiesten er langskomen, hoe je je kan inschrijven voor de Q-bubble, welke films er vertoond worden en alle andere praktische info, ontdek je in de week van 29 juni.

Laat die summer-vibes maar komen!