Danick Minne nieuwe voorzitter Henri Serruys

Geplaatst op Posted in Fractie, Partij, Ziekenhuizen

De algemene vergadering van het Henri Serruys ziekenhuis stelde vandaag Danick Minne aan als nieuwe voorzitter van de campus Henri Serruys. Hij wordt hierdoor ook ondervoorzitter van het fusieziekenhuis AZ Sint-Jan Brugge-Oostende. ‘Ik zetel al sinds 1994 in de raad van bestuur van het ziekenhuis, een ziekenhuis besturen is niet-alledaagse materie. Ik ben tevreden dat ik na jaren ervaring op te doen deze nieuwe uitdaging mag aangaan,’ aldus kersvers voorzitter Danick Minne.
Vandaag kwam de eerste de algemene vergadering van het Henri Serruys ziekenhuis samen na de verkiezingen van 14 oktober 2018. Op de agenda stond de aanstelling van een nieuwe raad van bestuur. Danick Minne werd er verkozen tot voorzitter van de campus Henri Serruys, Björn Anseeuw wordt ondervoorzitter. De raad van bestuur bestaat verder uit burgemeester Bart Tommelein, Natacha Waldmann, An Castelein, Vanessa Vens en Patrick Devyt.
Danick Minne is als voorzitter van het Henri Serruys ziekenhuis ook ondervoorzitter van het fusieziekenhuis AZ-Sint-Jan. Hij zal er samen met Björn Anseeuw, Natacha Waldmann en Vanessa Vens Oostende vertegenwoordigen. ‘Ik zetel al sinds 1994 in de raad van bestuur van het ziekenhuis. Het bestuur van een ziekenhuis is niet-alledaagse materie en ik ben tevreden dat ik na jaren ervaring op te doen deze nieuwe uitdaging mag aangaan,’ aldus kersvers voorzitter Danick Minne.

Laat een reactie achter