Er ligt heel wat werk op de plank, de uitdagingen zijn groot.

Geplaatst op Posted in Partij

2019, na ruim 60 jaar waait er opnieuw een liberale wind door Oostende. Burgemeester Bart Tommelein wil Oostende terug op de kaart zetten. Er ligt heel wat werk op de plank, de uitdagingen zijn groot. Op het vlak van integratie en armoedebestrijding moeten we bergen verzetten.

Afgelopen bestuursperiodes zijn die problemen niet bij de wortels aangepakt. Liberale recepten waarbij respect, verantwoordelijkheid, vertrouwen en kansen de sleutelwoorden zijn, zullen het tij doen keren. Tommelein wil ook werk maken van een betere werking van het bestuur en de communicatie met de burger en ondernemers. Zo moet een ombudsman zorgen voor een objectieve klachtenbehandeling. Op het vlak van communicatie moet de stad een inhaalbeweging maken. Dit staat hoog op de prioriteitenlijst.

“Onze stad is zonder twijfel een parel aan de kust. Die parel laten we opnieuw blinken.”

Een betere communicatie is ook nodig om de troeven van Oostende in de verf te zetten. Want de stad is zonder twijfel een parel aan de kust. De mix van zee, shoppen, cultuur, natuur, … vind je in geen enkele andere stad. Die parel laten liberalen terug blinken.

Laat een reactie achter