Autoloze zondag op 20 september 2020

Geplaatst op Posted in Communicatie, Mobiliteit & Parkeren, Stad Oostende
Op zondag 20 september 2020 van 12.00 tot 18.00 uur organiseert Stad Oostende een nieuwe editie van de Autoloze Zondag. Dit initiatief kadert in de Week van de Mobiliteit.

Tijdens de Autoloze Zondag wordt de volledige binnenstad autovrij gemaakt. De zone wordt begrensd door de Leopold II-laan, de Albert I-promenade, de Visserskaai en de Vindictivelaan.

Trek er op uit met de fiets of te voet in een autovrij stadscentrum. Let wel, voor verplaatsingen te voet in de binnenstad is een mondmasker nog steeds verplicht. Hou steeds voldoende afstand.

Hou er rekening mee dat je de voormelde zone niet kunt binnen- en buitenrijden van 12.00 tot 18.00 uur (behalve voor hulpdiensten, zorgverstrekkers, taxi’s, dokters, bussen van De Lijn, de Stadsdienst Openbaar Domein en personen in bezit van een parkeerkaart handicap).

Voor aanvragen van een toegangsattest (met motivering) kun je terecht op www.oostende.be/toegang-autolozezondag Let wel, dit attest wordt enkel toegestaan voor leveranciers van verse voeding op datum van zondag 20 september 2020 van 12.00-18.00 uur.