Open Vld Oostende stelt met veel trots de Oostendse kandidaten voor.

Geplaatst op Posted in In de pers, Verkiezingen, VK19

Op zaterdag 2 maart maakte het West-Vlaamse Open Vld-bestuur de lijsten bekend voor de verkiezingen van zondag 26 mei. De Oostendse Open Vld-afdeling levert maar liefst drie kandidaten: Bart Tommelein als lijsttrekker voor de Vlaamse lijst, Hina Bhatti als 2e opvolger op de Kamerlijst en Pedro Brugada als lijstduwer voor het Vlaams Parlement.

De Oostendse Open Vld-afdeling kan bij de verkiezingen van zondag 26 mei rekenen op een bijzonder goede vertegenwoordiging van doeners. Lijsttrekker van de Vlaamse lijst wordt burgemeester Bart Tommelein. Bij de gemeenteraadsverkiezingen werd Bart Tommelein met maar liefst 6003 voorkeursstemmen verkozen tot burgemeester van de Stad aan Zee. Daarnaast zetelt hij momenteel in het Vlaams Parlement als Vlaams Volksvertegenwoordiger.

Schepen Hina Bhatti is 2e opvolger op de Kamerlijst. Hina is sinds 1 januari 2019 Schepen van Burgerzaken en Toegankelijkheid in Oostende en neemt voor de 2de keer deel aan de nationale verkiezingen.

Ook de internationaal gerenommeerde hartspecialist, Pedro Brugada zal de Open Vld lijst ondersteunen als lijstduwer. Zijn hoofdpunten worden uiteraard gezondheidszorg en sociaal engagement.

Vlaams lijsttrekker Bart Tommelein: ‘We trekken naar de verkiezingen van 26 mei met een bijzonder sterk en ervaren team. Samen met alle doeners kunnen we dit land nog beter maken. Met deze lijst zal ik inzetten op een sterkere economie met meer jobs en hogere nettolonen. Daarnaast ijveren we ook voor een positieve samenleving met eerlijke kansen en duidelijke spelregels voor iedereen.’

Laat een reactie achter