Martine Lesaffre geeft fakkel door.

Geplaatst op Posted in Partij

Martine Lesaffre, huidig schepen van Burgerlijke stand en Bevolking in Oostende, zal in januari haar zitje in de gemeenteraad doorgeven aan eerste opvolger Nathalie Vervaecke. ‘We trekken met Open Vld Oostende voluit de kaart van vernieuwing en verjonging, daarom geef ik graag de fakkel door. Uiteraard blijf ik net als de twaalf jaar dat ik schepen was steeds bereikbaar voor elke Oostendenaar.’

Als lijstduwer veroverde huidig schepen van Burgerlijke stand en Bevolking Martine Lesaffre op 14 oktober vlot een zitje in de Oostendse gemeenteraad. Ze heeft echter beslist om dat mandaat in januari niet op te nemen. ‘We trekken met Open Vld Oostende voluit de kaart van vernieuwing en verjonging, daarom geef ik graag de fakkel door’ zegt Martine Lesaffre. Nathalie Vervaecke komt daardoor als eerste opvolger in de gemeenteraad.

Martine Lesaffre heeft in Oostende steeds campagne gevoerd met de slogan ‘steeds bereikbaar’. Dit bracht ze als schepen twaalf jaar in de praktijk en dat zal ze ook blijven doen. ‘Ik ben en blijf beschikbaar voor elke burger die vragen heeft’ aldus Martine Lesaffre. ‘Mijn partij zit straks aan het stuur in onze stad. Vanuit de coulissen zal ik me verder inzetten voor Oostende en de Oostendenaars.’

Toekomstig burgemeester Bart Tommelein bedankt Martine Lesaffre voor haar jarenlange inzet. ‘Martine staat steeds paraat om mensen te helpen, dat zal niet veranderen. Ik wil haar graag van harte bedanken voor het goede werk, al ben ik ervan overtuigd dat ze ook achter de schermen haar rol uitstekend zal blijven vervullen.’

Martine Lesaffre – ‘Steeds bereikbaar’: 0475 79 95 29

Laat een reactie achter