Flexi jobs geven zuurstof

Geplaatst op Posted in Flash

Hina Bhatti staat op 26 mei op de tweede opvolgersplaats voor de Kamer. Ze wil niet alleen de liberale partij steunen. De schepen onderstreept ook het belang van de bovenlokale dossiers voor een stad als Oostende. Als ze de kans krijgt om de toekomst mee uit te tekenen zou ze dit vol enthousiasme doen.

“Het gaat allemaal snel. In 2012 stond ik voor het eerst op een lijst en werd verkozen. Ik heb de knepen van het vak geleerd in de gemeenteraad. Ik kreeg de eer om de raad ook voor te zitten. Dat vriend en vijand de manier waarop ik de zitting in goede banen leidde wist te waarderen, deed mij deugd. Sinds januari heb ik de grote eer om de toekomst van Oostende mee uit te tekenen. Het cliché dat politiek een microbe is, kan ik dus enkel bevestigen. Over deelname aan de verkiezingen op 26 mei heb ik dan ook niet getwijfeld”, aldus schepen Bhatti.

Als we de welvaart in onze stad willen verhogen moeten we de economie laten groeien. Natuurlijk heb je op lokaal niveau instrumenten om dit te doen. Maar een aantal sleutels liggen op het Vlaamse of federale niveau. We moeten nu de administratieve rompslomp voor ondernemers verlagen en de lasten op arbeid moeten verder naar beneden.

Als we de welvaart willen verhogen moeten we de economie boosten. Zaken zoals de flexi jobs geven zuurstof aan de economie.

Afgelopen 5 jaar is er veel gebeurd voor de regio. De flexijobs die Bart Tommelein in het leven riep, zijn goud waard voor onze horeca en de verkoop. Soms is het voor ondernemers smeken om krachten. Dit systeem is bijzonder voordelig voor werkgever en werknemer en zorgt voor een nieuwe dynamiek. “Als ik hier een steentje aan kan bijdragen dan neem ik die kans met beide handen aan”, besluit Bhatti.

Geef een antwoord